K-Map historiaa:

K-Map toimii sulkavalaisen kartta-alan asiantuntijayritys Karttaikkuna Oy:n aputoiminimenä.
T:mi K-Map Kristian Liljeström aloitti toimintansa vuonna 6.3.1989 suunnistuskarttojen valmistajana. Alussa kartat piirrettiin manuaalisin menetelmin käyttäen pohjana peruskarttoja, stereokartoituksia sekä omia kartoituksia ja mittauksia. Tietotekniikan kehittymistä on seurattu tarkasti ja sitä on pyritty hyödyntämään karttatuotannossa yrityksen alusta lähtien. Suunnistuskarttojen piirto-ohjelma OCAD, 386-tietokone ja digitointipöytä hankittiin yritykseen vuonna 1992. Ensimmäiset ATK-kartat K-Map valmisti jo vuonna 1992 ja siitä lähtien K-Map on pystynyt tuottamaan kaikki karttansa digitaalisessa muodossa. Piirto-ohjelmistojen kehityksen myötä K-Map laajensi toimintaansa vuonna 1993 myös osoite- ja opaskarttoihin. Tällä konseptilla jatkettiin aina vuoteen 1998 asti, jolloin päätettiin eriyttää suunnistus- ja maastokartoitustuotanto K-Mapille ja muu tilauskarttatuotanto Karttaikkuna Oy:lle. K-Map on keskittynyt nyt siihen tuotantoon , mistä se lähti vuonna 1989 liikkeelle, tosin aivan toisenlaisen tekniikan turvin.
K-Map on perustamisestaan lähtien ollut mukana tukemassa suunnistusurheilua ja osallistunut myös lajin kehittämistehtäviin, mm. hiihtosuunnistuskarttojen laajamittainen väritulostuspalvelu kehitettiin ja aloitettiin jo v. 1996, jonka jälkeen K-Map on valmistanut merkittävän osan suomalaisista tulostekartoista.
Keväällä 2001 yrityksen nimi muutettiin K-Map Kartoituspalveluksi. Seuraava suurempi vaihe tapahtui kun Karttaikkuna Oy:n liiketoimintasuunnitelman uudistuksen yhteydessä yhtiön resursseja vahvistettiin 15.9.2004 liittämällä yhteistyöverkostossa toimineiden kartta- ja paikkatietoyhtiöiden liiketoiminta Karttaikkunaan; K-Map Kristian Liljeström (1989), Mediaikkuna Oy (2001), JAP-Solutions Oy (2003) sekä lisäksi samassa järjestelyssä Tietorinteen Yrityskeskus (2001) Sulkavalla siirrettiin Tietorinne Oy:n omistukseen.

Osana Karttaikkuna Oy:n karttapalveluita jatkaa aputoiminimenä K-Map kartoituspalvelut entiseen tyyliin, vain hieman entistä vahvemmilla taustavoimilla ja kehittämisresursseilla. K-Mapin koko henkilöstö siirtyi 15.9.2004 alkaen Karttaikkuna Oy:n palvelukseen. Karttaikkuna Oy:n suunnistuskartoitustoiminnasta vastaa Pasi Jokelainen.

1.1.2008 Karttaikkunan nimeksi muutettiin Mapline Oy tavoitteena yhtenäistää erilaisten karttapalvelujemme nimet yhden kansainvälisen toiminnan mahdollistavan nimen alle. Näkyvänä ulkomaantoiminnan avauksena toimii Ranskan MM2011 suunnistukset, minne Mapline Oy tekee kokonaispalveluna kolme suunnistuskarttaa.


Lisätietoja palveluistamme >>

Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Mapline Oy
K-Map suunnistuskartat

Y-tunnus 1069264-5, Alv.rek.
osoite: Tietorinne - Uitonrinne 18,
FIN-58700 SULKAVA
email: mapline@mapline.fi
etunimi.sukunimi@mapline.fi
www: www.mapline.fi  www.k-map.net

Suunnistuskarttapalvelut, yhteyshenkilöt:
Suunnistuskartat ja kartoitukset,
myynti ja tuotanto
Pasi Jokelainen 0400 608 184

Suunnistuskartat ja kartoitusprojektit
Rauno Asikainen 040 526 4325

Suunnistuskarttojen tulostuspalvelut
Jarmo Munck (015) 471 239

Suunnistuskarttojen tulostuspalvelut
Kristian Liljeström tj. email >>